BungalowNet Group. The expert in Leisure.

Încă din 1996, grupul nostru a dezvoltat un vast portofoliu de proprietăți unice în întreaga Europă. Servim drept punte de legătură între proprietari și oaspeți, concentrându-ne pe crearea celor mai bune experiențe posibile. Toate acestea ne recomandă ca fiind o alegere ideală pentru investitorii care doresc să colaboreze cu noi, iar astfel să avanseze cu un portofoliu divers și atractiv pe piața închirierilor pentru vacanță.

Portofoliul brandului nostru B2C include în principal parcuri de vacanță și case de vacanță populare în principalele destinații de vacanță europene.
Acest furnizor B2B oferă parcurilor de vacanță o dezvoltare de top, de la consultanță în management și soluții IT până la asistență de marketing și control al calității.

Servicii oferite

Fiecare departament joacă un rol vital în crearea unei experiențe extraordinare pentru clienții noștri.

Unique property software
Software pentru proprietăți unice
Software-ul pentru proprietăți optimizează operațiunile, prețurile și crește profiturile, asigurând o gestionare eficientă și randament mai mare al investiției.
Marketing and design
Marketing și design
Serviciile de marketing și design îmbunătățesc reputația și valoarea de piață al resortului, făcându-l mai atractivă pentru potențialii investitori și viitori oaspeți.
Customer service center
Centru de servicii pentru clienți
Centrul de servicii dedicat asigură satisfacția oaspeților, încurajează rezervările recurente și îmbunătățește succesul pe termen lung al investiției.
Rental network
Rețea de închiriere cu peste 200 de parteneri
O rețea vastă de închiriere garantează rezervări consistente, minimizează riscurile și asigură un flux constant de venituri pentru investiția ta.
Inhouse IT department
ICT intern
Tehnologia avansată reduce costurile, crește satisfacția oaspeților și menține resortul competitiv în domeniul ospitalității.
Operational center
Centru operațional
Centrul operațional minimizează timpul de nefuncționare, reduce costurile și menține starea proprietății, protejând valoarea și profitabilitatea acesteia.

The team

photo of project manager
Zsolt Szász
Project Manager
Lucian Andrei
Project Consultant
Rita
Rita Samad
International Sales
photo of operations manager
Silvia van der Leeuwen
Dutch Sales
Izabella
Izabella Dénes
Romanian Sales
Réka Nagy
Réka Nagy
Romanian Sales

Partenerii noștri

Cu expertiza profesioniștilor noștri dedicați, modelăm o viziune unică și un concept care promite să redefinească stilul de viață de lux.

Maad Prefab
Construcție modulară
Peste 10 ani de experiență arhitecturală și de design pentru a oferi soluții de construcție modulară de ultimă generație.
Buro van Hasselt
Planificare de concept și design de masterplan
Un arhitect independent care coordonează interacțiunile perfecte între spații și idei.
2GAM
Arhitectură și design tehnic
Fuzionează viziunea artistică cu precizia inginerească, pentru a transforma conceptele în realități executate în mod complex.

Interesat de oportunitate?

Completează formularul de contact pentru mai multe detalii.
Vei primi broșura noastră prin e-mail.    Câmpurile marcate cu sunt obligatorii.